Stagiu de practică pentru studenţii la Jandarmeria Gorj

178

În perioada 08 iulie – 02 august, a.c., un număr de şase studenţi din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” București, se află în stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Tudor Vladimirescu” Gorj.

Studenţii, pentru efectuarea stagiului de practică, au fost repartizați în cadrul structurilor unității, în funcție de programele stagiului, corespunzătoare precizărilor organizatorice care au fost transmise unităţii. Aceştia, au fost repartizați la subunitățile din teritoriu și în cadrul unor compartimente din unitate, urmând ca pe întreaga perioadă a practicii să execute misiunile structurilor unde au fost repartizați, împreună cu tutorii profesionali care îi vor îndruma.
Studenţilor le-a fost prezentată structura organizatorică a inspectoratului unde îşi vor efectua stagiul de practică, s-au întâlnit cu conducerea inspectoratului, ei urmând a se familiariza cu mediul profesional din cadrul I.J.J.Gorj unde, vor putea să-şi formeze deprinderile practice necesare executării activității ca viitori ofițeri în Jandarmeria Română.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here