Stadionul Sintetic Motru, oprit de la vânzare! Scoaterea la licitație, stopată de primăria municipiului

2725

Primăria Municipiului Motru a reușit, la prima instanță, să stopeze încercarea lichidatorului judiciar al Clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu de a scoate la vânzare terenul sintetic din Motru. Baza respectivă a fost folosită, cu un deceniu în urmă, de Pandurii, care au realizat aici mici investiți, pe care lichidatorul voia să le recupereze printr-un tertip.

Din fericire, instanța de fond a dat câștig de cauză Primăriei Municipiului Motru. Asta și pentru că UAT-ul a reușit să prezinte documente și mai multe date cu privire la contractul încheiat între Pandurii și CSM Minerul Motru-Primăria Motru instanței de judecată, scoțând în evidență inclusiv că acest club nu a respectat contractul prin care se angajau să realizeze pe stadion investiții de peste 10 miliarde de lei vechi, ce trebuiau să îmbunătățească terenul sintetic, vestiarele, băile aferente dar si o tribună cu peste o sută de locuri, lucruri care nu s-au întâmplat.
Mai mult, s-a scos în evidență că Pandurii ,,au uitat” să-și achite, ani la rând, facturi de utilități, având în vedere că jucau cu titlu gratuit la Motru și utilizau toată baza sportivă de câte ori aveau nevoie. Practic, clubul, prin lichidator, a încercat să obțină aproximativ 60.000 de euro din Stadionul Sintetic, bazându-se pe o neatenție din partea primăriei, lucru care nu s-a întâmplat.
Situația de la Motru este similară și la Rovinari, și acest UAT fiind acționat în judecată de lichidatorul clubului, tot pentru terenul sintetic folosit în această localitate tot de Pandurii. Lichidatorul clubului pretinde și de la acest UAT 80.000 de euro. Procesul care privește Primăria Motru este câștigat la fond de UAT, dar sentință poate fi atacată de apel. La fond, primăria reușește anularea scoaterii la licitație a bunului respectiv.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Chiar nu aveti elementar bun simt ??!! Acest stadion a fost construit de noi minerii din Motru nu de voi nemernicilor care a-ti distus tot ce a mai ramas din Gorj, ducand acest judet in prapastie cu sanse mici de revitalizare. Sa nu uitati ca toate faptele facute de fiecare in timpul vietii sunt ,,platite dupa merit ” de fiecare. Am foarte multe dovezi in acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here