Stadionul municipal, pregătit pentru meciul din 25 iulie

222

Autorităţile locale au băgat în şantier Stadionul municipal din Târgu-Jiu. Pentru a corespunde cerinţelor impuse de reprezentanţii UEFA, stadionul a necesitat o serie de reparaţii. Valoarea lucrărilor se ridică la 150.000 lei. Viceprimarul Aurel Popescu dă asigurări că meciul din 25 iulie se va juca în foarte bune condiţii.

În urma unei vizite a oficialilor UEFA s-au constatat câteva deficienţe. Astfel, stadionul a intrat în şantier, autorităţile locale alocând 150.000 lei pentru reparaţii. La ora actuală, lucrările sunt în grafic, iar meciul din 25 iulie se va juca în cele mai bune condiţii. „Dacă tot s-a amânat meciul pentru 25 iulie, facem tot posibilul să fie totul foarte bine organizat, conform solicitărilor făcute de oficialii UEFA. Săptămâna viitoare revine reprezentantul UEFA pentru a constata dacă sunt îndeplinite toate condiţiile impuse de un meci de o asemenea”, confirmă Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu.
Pandurii – mândria municipalităţii
Autorităţile locale din municipiul Târgu-Jiu se mândresc cu echipa de fotbal Pandurii. „Este o mare realizare pentru municipiul Târgu-Jiu să aibă o echipă în Europa Ligue. Este o mândrie şi e important să fim alături de ei în această perioadă”, mărturiseşte viceprimarul Aurel Popescu.
Performanţele Pandurilor sunt apreciate nu doar de autorităţi, ci şi de restul târgujienilor. Cu toţii de mândresc cu echipa locală de fotbal şi speră ca în viitor să-şi continue ascensiunea.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here