Stadionul din Craiova, în stand-by! Sepsi a refuzat să vină în Bănie

437

Deşi sperau să debuteze pe noua bijuterie din Bănie în Cupa României, fotbaliştii Universităţii Craiova mai au de aşteptat. Sorţii le-au scos în cale formaţia Sepsi OSK, echipă care nu este dispusă să joace în deplasare meciul din șaisprezecimile competiţiei. Motivul este simplu, formaţia vizitatoare ar trebui să parcurgă o distanţă prea mare. Doljenii sperau să-şi înduplece adversara din Cupă să vină la Craiova, iar veniturile din bilete să fie împărţite, noua arenă fiind cu siguranţă plină la inaugurare.
“S-a întrunit conducerea clubului și sunt două motive pentru care nu dorim să jucăm acest meci în deplasare:
– pentru iubitorii fotbalului din Sfântu Gheorghe, respectiv pentru suporterii echipei noastre ar fi aproape imposibilă vizionarea meciului pe viu, singura variantă ar rămâne vizionarea la televizor
– datorită distanței mari până la Craiova, echipa noastră ar pierde trei zile, însă pe moment este mai importantă pregătirea meciului de campionat imediat următor meciului de cupă, cel cu FC Botoșani.
Analizând toate acestea, s-a ajuns la concluzia, că vom organiza jocul cu CS U Craiova, ca echipă gazdă, pe terenul de pe stadionul din Brașov”, se arată în comunicatul celor de la Sepsi OSK.
În acest context, meciul de debut ar putea fi Craiova – FCSB, pe 29 octombrie, deşi unele voci apropiate echipei au sugerat că oficialii clubului nu ar vrea să inaugureze stadionul cu echipa bucureşteană.
“Dacă vrem un parcurs bun în Cupă trebuie să ne luptăm cu toate echipele. S-a întâmplat să picăm cu Sepsi, vom juca împotriva lor. Nu ştiu unde vom juca, pentru noi obiectivul este meciul următor. Dorim să câştigăm toate partidele. Stadionul din Craiova aştept să-l văd plin, sunt sigur că va deveni casa noastră, este frumos şi în interior, este deosebit”, a declarat antrenorul Universităţii, Devis Mangia. “Sepsi e o echipă bătăioasă, ne-au pus probleme, trebuie să fi învăţat ceva din meciul acela. Mi-ar fi plăcut să se joace la Craiova, dar trebuie să mergem acolo şi să ne calificăm mai departe. După experienţa neplăcută din sezonul trecut, eu spun că trebuie să ne revanşăm şi să facem tot ceea ce ne stă în putinţă să câştigăm Cupa. A fost o senzaţie foarte frumoasă la primul antrenament pe stadionul cel nou. Mi-ar fi plăcut să-l inaugurăm cu o echipă de top din Europa, dar e binevenită orice echipă”, a declarat căpitanul Alexandru Băluţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here