Sportul Snagov se retrage din Liga 2

994

Eşalonul fotbalistic secund s-ar putea relua doar cu 18 echipe. După retragerea Daco Geticii în turul campionatului, Sportul Snagov, penultima clasată în Liga 2, ia această decizie din cauza problemelor financiare. Decizia pare bătută în cuie, după ce finanţatorul trupei ilfovene, Ovidiu Onosă, a plecat la Brăila, unde va fi acţionar majoritar. Onosă ar fi renunţat la echipa de eşalon secund şi din cauza lipsei de implicare a autorităţilor locale. Cristian Poştoarcă, Octavian Stanciu, Cosmin Novac, Paul Cubleşan, Narcis Ioniţă şi Florin Lungu sunt foştii jucători ai Snagovului care vor evolua pentru Brăila în returul Ligii 3.
,,Au venit 6-7 jucători de bază de la Snagov. Pentru mine e foarte bine ca antrenor, pentru că îmi doream un lot competitiv, să am de unde alege, un lot cu dublură pe post de valoare cât de cât apropiată. Sunt foarte încântat de idee şi chiar le mulţumesc că vin să ne ajute într-un moment foarte greu al nostru. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne salva de la retrogradare”, a spus Florentin Petre, antrenorul Brăilei, pentru Liga2.ro.
Dacia Unirea Brăila este penultima clasată în Seria 2 din Liga 3, cu doar 8 puncte acumulate în primele 15 etape. La momentul scrierii acestui articol, încă nu a fost trimisă o cerere oficială prin care conducerea ilfovenilor să solicite retragerea din campionat.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here