Sportivii de performanță ai județului, apreciați de CJ Gorj

316

Ședința Festivă a Consiliului Județean Gorj a debutat, miercuri, cu câteva colinde, interpretate de artiștii Doinei Gorjului, care au introdus aleșii în atmosfera de sărbătoare. Apoi, în cadrul ședinței Consiliului Județean Gorj, 22 de sportivi cu rezultate deosebite au fost recompensați cu diplome și premii în bani de conducerea acestui for.

Sportivii prezenți, ieri, la Consiliul Județean au înregistrat, de altfel, performanțe și au participat la mai multe competiții naționale și internaționale. Premiați au fost astfel sportivii de la CS Pandurii Târgu-Jiu, care au reușit să obțină diferite medalii naționale și internaționale la atletism, box și lupte, dar și tânăra Denisa Golgotă, posesoarea unei medalii de argint și a uneia de aur. Atleții Andreea Pîșcu și Andrei Garcea au și ei un palmares impresionant anul acesta.
De altfel, suma de 1.000 de lei a ajuns și la cei cu un astfel de palmares la campionate europene, campionii naționali au fost recompensați cu câte 600 de lei, iar cei care au obținut medalii la Campionatele Naționale cu 300 de lei.

Sportivii au fost nominalizați în plen de către Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu-Jiu, iar premiile au fost oferite fiecăruia de către Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj. Prunariu a declarat că, sportivii în cauză au fost premiați și de către club.
Ședința de CJ a continuat cu proiectele de pe ordinea de zi.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here