”Sportivi în acțiune”, la Grădinița cu Program Prelungit ”Mihai Eminescu”

844

În data de 24 iunie 2021, la Grădinița cu Program Prelungit ”Mihai Eminescu” Târgu-Jiu, a avut loc activitatea outdoor ”Sportivi în acțiune”, acțiune cuprinsă în Programul Național de Stimulare a Interesului pentru Educație Fizică și Sport în rândul copiilor preșcolari ”Kalokagathia”.

Unitatea de învățământ acordă o atenție deosebită sănătății fizice și psihice a preșcolarilor, premise importante pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Activitatea a urmărit stimularea interesului preșcolarilor pentru mișcare, prevenirea unor atitudini şi comportamente dăunătoare sănătății, dezvoltarea armonioasă a organismului și menținerea stării de sănătate a copiilor.

Destinată mișcării, activitatea a dat copiilor posibilitatea de a se implica în acțiuni de sărituri cu sacul, târâre prin tunel, aruncare la țintă, mers cu bicicleta și trotinetele. Acțiunea desfășurată s-a bucurat de un real succes în rândul micuților, oferindu-le momente de satisfacție și bucurie, iar pentru reușita lor, preșcolarii au fost răsplătiți cu medalii.
Și în viitorii ani școlari, cadrele didactice din unitate își propun desfășurarea în continuare a acestui proiect educativ extrașcolar, care a devenit o tradiție a se desfășura în luna iunie a fiecărui an școlar.

Prof. Ana-Maria Bîzdoacă
Prof. Alina-Oana Cornescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here