SPORT | Florin Nini : „Ne aflăm în faţa unui examen important”

172

Tehnicianul originar din Galaţi apreciază jocul contra Stelei ca fiind unul de totul sau nimic pentru echipa sa, considerând că o victorie în această partidă i-ar asigura Energiei în mare măsură calificarea în play off.
„Ne aflăm în faţa unui examen important, anume jocul contra Stelei. În asemenea momente se văd caracterele adevărate. Este un meci de totul sau nimic pentru noi, iar o victorie ne-ar asigura în mare măsură calificarea în playoff. Steaua este o echipă care s-a întărit din mers cu jucători valoroşi. Consider că şansele la victorie sunt de 50% pentru ambele formaţii”. Cu prilejul conferinţei de presă organizată la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, Florin Nini a răspuns şi contestatarilor acestuia: „Le urez succes celor care îşi doresc ca eu să plec de la echipă. Am o întreagă activitate în spate cu titluri câştigate de la juniori până la seniori. Conducerea clubului va decide dacă voi continua alături de această echipă. Treaba mea este să pregătesc lotul pentru meciuri importante, în aşa fel încât să ieşim victorioşi din orice partidă. Dacă se consideră că este un drum pe care se poate continua, eu voi continua. Nu este nimeni de neînlocuit”, a încheiat Nini.
Energia Rovinari va primi vizita Stelei CSM Eximbank, duminică, cu începere de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu.
Scris de: G.Pănoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here