Sponoche a făcut scandal de mărţişor la Pediatrie

310

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Marius Sponoche, a demonstrat un comportament de doi lei de 1 martie în faţa angajatelor Secţiei de Pediatrie, spun consternate salariatele de aici. Făcând pe şeful într-un mod arogant, constănţeanul Sponoche, în loc să ofere în mărţişor subalternelor de la Pediatrie, le-a cadorisit pe acestea cu ţipete şi urlete. Totul pentru că la un control inopinat, şeful Sponoche a găsit o cutie de pizza în oficiul alimentar din Pediatrie.

Potrivit angajatelor de la Pediatrie, şocate de ameninţările şi urletele lui Sponoche, managerul ar fi trebuit să se abţină să jignească personalul măcar de 1 martie. “Dacă era ceva atât de grav, cutia în cauză şi dacă ea este singura problemă din spital, trebuia să ne sancţioneze, dar nu să ne jignească”, spune, revoltată, una dintre angajatele secţiei.
Mai mult, angajatele de aici reclamă că Sponoche s-a arătat mare gentleman doar cu unele angajate din spital, asta deoarece managerul a dat flori de 8 martie numai salariatelor TESA ale unităţii medicale. “Pe la noi, cele care muncim în ture de noapte, a venit în schimb de 1 martie şi ne-a trântit un scandal de pomină. Femei suntem şi noi, cadrele medicale ca şi doamnele de la birouri. Gestul directorului de pe 8 Martie este încă o palmă pe obrazul nostru al cadrelor medicale”, spune, revoltată, şi o altă salariată a SJU Târgu-Jiu.
În ceea ce îl priveşte pe Sponoche, acesta consideră că munca lui este să facă inspecţii, pe care le făcea chiar şi când nu era manager, în timp ce situaţia în spital este acceaşi care s-a înregistrat şi sub Nicoleta Manu şi sub Cristi Vlădoianu, toţi fiind angajaţi ai Tetraedru Medical Consulting.
Anamaria Stoica

2 COMENTARII

  1. Obosit probabil de cat a pupat si feclicitat doamnele de la birouri, managerul Sponoche nu a venit azi la serviciu,spre nemultumirea cetatenilor care azi doreau sa ii vorbeasca.Se pare ca Manu are un urmas demn in ceea ce priveste chiulul.Sa speram ca nu dispare si conul Sponoche ca M…anu in ceata vreme de trei saptamani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here