Spitalul Turceni scoate la concurs două posturi de asistent şi unul de îngrijitor

498

Conducerea Spitalului Orăşenesc Turceni a reuşit să obţină aprobările necesare în vederea scoaterii la concurs a mai multor posturi. În perioada imediat următoare se va angaja un îngrijitor curăţenie, după care se vor organiza concursuri pentru recrutarea a doi asistenţi medicali.

La Spitalul Orăşenesc Turceni continuă seria angajărilor, echipa managerială făcând tot posibilul să asigure personalul necesar în vederea acoperirii solicitărilor venite din partea pacienţilor. De această dată vor fi scoase la concurs două posturi de asistent medical şi unul de îngrijitor curăţenie. „Scoatem la concurs un post de îngrijitor curăţenie pentru Laboratorul de Imagistică, unul de asistent medical în Ambulatoriu de Specialitate – cabinet Oftalmologie şi unul de asistent medical pentru cabinetul de Chirurgie din Ambulatoriu de Specialitate. Toate sunt aprobate, urmând a se derula procedura de angajare”, a menţionat Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.
Spitalul Orăşenesc Turceni asigură acordarea asistenţei medicale complete populaţiei din comunele: Turceni, Brăneşti, Borăscu, Ioneşti, Plopşoru, Ţânţăreni şi Urdari.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here