Spitalul Turceni angajează pediatru şi neonatolog

372

Conducerea Spitalului Orăşenesc Turceni face demersuri pentru completarea echipei de cadre medicale a unităţii. Astfel, în perioada următoare vor fi scoase la concurs două posturi de medic pentru Compartimentul Pediatrie. Este vorba despre un post de pediatru şi unul de neonatolog, ambele fiind cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată.

Spitalul Orăşenesc Turceni asigură acordarea asistenţei medicale complete populaţiei din comunele: Turceni, Brăneşti, Borăscu, Ioneşti, Plopşoru, Ţânţăreni şi Urdari. De-a lungul timpului, unitatea a beneficiat de investiţii importante, fapt ce a făcut ca la ora actuală condiţiile hoteliere să se ridici la nivelul standardelor actuale din domeniu.
Din păcate, problema deficitului de personal din sistemul sanitar s-a făcut resimţită şi la acest spital. Echipa managerială caută, permanent, soluţii pentru a rezolva această problemă. În acest sens, s-au făcut demersurile necesare pentru angajarea de cadre medicale.

Posturi cu normă întreagă
În perioada imediat următoare va fi publicat anunţul de angajare a doi medici pentru Compartimentul Pediatrie din cadrul Spitalului Orăşenesc Turceni. „Am făcut demersuri pentru a angaja doi medici: un pediatru şi un neonatolog. Ambele posturi sunt cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată. Sperăm să se înscrie candidaţi şi să se ocupe aceste posturi în urma concursului, pentru că avem mare nevoie de aceşti specialişti”, confirmă Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.
Reamintim faptul că, în luna mai, echipei de cadre medicale de la Turceni i s-au alăturat doi medici specialişti, respectiv un psihiatru şi un ginecolog.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here