Spitalul Turceni angajează medici pentru CPU

267

Conducerea Spitalului Orăşenesc Turceni a făcut demersuri pentru înfiinţarea unui Compartiment de Primiri – Urgenţe. După ce s-a primit avizul de la Ministerul Sănătăţii, în Consiliul Local Turceni s-a aprobat ştatul de funcţii cu structura de CPU, care presupune şi posturi noi. Astfel, unitatea va angaja trei medici.

Visul conducerii Spitalului Orăşenesc Turceni de a transforma camera de gardă în CPU este pe punctul de a deveni realitate. Dragoş Haţegan, managerul unităţii spitaliceşti spune că au fost obţinute toate avizele necesare şi chiar s-a aprobat în Consiliul Local ştatul de funcţii. „A fost şedinţa de Consiliu Local şi s-a aprobat ştatul de funcţii cu structura de CPU, care presupune posturi noi. Este vorba despre 3 medici şi 1 asistent; legea ne obligă la minim 6 asistenţi, dar cinci îi avem deja”, a confirmat Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.
În următoarea perioadă se pregăteşte concursul de angajare a specialiştilor ce urmează să-şi desfăşoare activitatea în Compartimentul de Primiri – Urgenţe din cadrul Spitalului Turceni. Spitalul Orăşenesc Turceni asigură acordarea asistenţei medicale complete populaţiei din comunele: Turceni, Brăneşti, Borăscu, Ioneşti, Plopşoru, Ţânţăreni şi Urdari.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here