Spitalul Turceni, acreditat cu punctaj foarte bun

286

Încă un spital din Gorj a trecut cu bine de vizita de acreditare. Este vorba despre Spitalul Orășenesc Turceni, care, potrivit managerului Dragoș Hațegan, a primit un punctaj extraordinar de bun.

Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni a făcut toate demersurile necesare pentru obţinerea acreditării unităţii pe care o conduce. Eforturile sale, coroborate cu cele ale cadrelor medicale și ale tuturor angajaților spitalului, au dat roade. „Joi s-a încheiat controlul comisiei Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate. Astfel, în urma vizitei comisiei de acreditare, Spitalul Orășenesc Turceni se va acredita cu un punctaj extraordinar de bun, primind totodată felicitări pentru ceea ce comisia de acreditare a evaluat din punct de vedere al personalul profesionist, calității serviciilor medicale și al infrastructurii. Vreau să mulțumesc întregului colectiv care a dat dovadă de profesionalism, implicare și dedicare și să-i felicit public pentru acest rezultat, fiind rezultatul muncii noastre, de care trebuie să fim mândri”, a mărturisit Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.

Urmează la acreditare Spitalul Județean
Unitatea sanitară gorjeană care va primi vizita de acreditare, în perioada imediat următoare, este Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. Conducerea SJU consideră că spitalul este pregătit și că va primi un punctaj bun. Procesul de acreditare urmăreşte gradul de îndeplinire, pentru fiecare spital în parte, a unui set extins de indicatori, din diferite grupe de interes. Acreditarea este un proces complex care implică, pe lângă alocarea de resurse umane şi de timp şi cheltuieli bugetare însemnate. Astfel, este nevoie ca toată echipa de conducere a spitalului, de la şefii de compartimente până la manager, să înţeleagă cerinţele impuse, premisa deosebit de importantă privind succesul acestui demers.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here