Spitalul „Sfântul Ștefan” angajează fizician pentru Laboratorul de Radiologie

318

Spitalul Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de fizician medical la Laboratorul de Radiologie și Imagistică. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare și 2 ani vechime.

Concursul pentru ocuparea postului de fizician medical la Laboratorul de radiologie și Imagistică din cadrul Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari se va desfășura conform următorului calendar: selecția dosarelor de înscriere – 12 septembrie; proba scrisă – 16 septembrie, ora 10.00; interviu – 21 septembrie, ora 10.00. La proba scrisă, pentru a fi declarați admiși, candidații trebuie să obțină minim 50 de puncte din 100. Promovarea probei scrise este obligatorie pentru susținerea interviului. Înscrierile se fac la sediul Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari, în perioada 29 august – 9 septembrie.
Relații despre modul de organizare si desfăsurare a concursului pot fi luate de pe site-ul spitalului www.spitalrovinari.ro sau la nr. de tel 0253/371318 int 154. Concursul se va desfășura la sediul spitalului din str. Jiului, nr.1 Rovinari, jud Gorj.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here