Spitalul Rovinari se modernizează

358

Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari va beneficia de o serie de lucrări de renovare şi modernizare în cadrul secţiilor Obstetrică – Ginecologie şi Neonatologie, Pediatrie, dar şi Garderoba de la parterul unităţii. Managerul Constantin Talabă speră ca lucrările să demareze cât de curând.
Pentru a putea renova şi igieniza secţiile din cadrul Spitalului Orăşenesc „Sântul Ştefan” Rovinari, conducerea unităţii a solicitat fonduri de la autorităţile locale. S-a decis ca atribuirea contractului de lucrări să se facă prin achiziţie directă, două firme depunând cerere în acest sens. „Obiectivul contractului este renovarea compartimentelor Pediatrie de la etajul IV, Obstetrică-Ginecologie şi Neonatologie de la etajul III şi Garderoba de la parter. Banii necesari investiţiei provin de la Primărie. Sunt două cereri de la două firme pentru acest contract. Sperăm ca lucrările să demareze cât de curând”, a menţionat Constantin Talabă, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.
Spitalul din Rovinari a mai beneficiat de investiţii susţinute din punct de vedere financiar de către administraţia publică locală. Autorităţile se implică permanent în susţinerea activităţii unităţii spitaliceşti, sănătatea rovinărenilor fiind una dintre priorităţile acestora.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here