Spitalul Rovinari caută, pentru a cincea oară, șef de personal

276

Spitalul Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari a scos, din nou, la concurs postul de șef birou RUNOS, după mai multe tentative eșuate, cea mai recentă fiind luna trecută, când cele două candidate înscrise la concurs au picat proba scrisă cu note mici. Înscrierile au început, selecția dosarelor făcându-se pe 1 martie.

Spitalul Rovinari a organizat de trei ori concurs pentru a găsi o persoană potrivită pentru postul de şef al Biroului de Resurse Umane a unităţii medicale. La primele două ediţii ale concursului, la proba scrisă nu s-a prezentat nimeni, astfel că la cea de-a treia organizatorii au fost nevoiți să modifice cerinţele. Concursul a fost promovat atunci, însă ocupanta postului a solicitat încetarea raporturilor de muncă, în toamna anului trecut. Astfel, Spitalul Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari a scos, din nou, la concurs postul de șef birou RUNOS. Din păcate, niciuna dintre candidate nu a promovat concursul.

O nouă încercare
Pentru a cincea oară, postul de șef de personal este scos, din nou, la concurs. Selecția dosarelor de concurs se va face pe 1 martie, proba scrisă va avea loc pe 7 martie, iar interviul pe 11 martie. Conducerea unității spune că speră ca de data aceasta să se ocupe postul. Pentru că era necesar să preia cineva atribuţiile de şef al Biroului de Resurse Umane, s-a decis ca jurista unităţii să ocupe acest post până la organizarea concursului.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here