Spitalul Rovinari are o nouă şefă de personal

486

La doar două luni după câştigarea concursului pentru ocuparea postului de şef al Biroului de Resurse Umane al Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari, Lavinia Şorop a solicitat încetarea raporturilor de serviciu. Managerul Constantin Talabă spune că aceasta nu şi-a motivat decizia, însă cel mai probabil volumul mare de muncă a determinat-o să se retragă. Între timp, până la organizarea unui nou concurs, jurista Narcisa Drăguţ preia atribuţiile de şef la Resurse Umane.

Spitalul Rovinari a organizat de trei ori concurs pentru a găsi o persoană potrivită pentru postul de şef al Biroului de Resurse Umane a unităţii medicale. La primele două ediţii ale concursului, la proba scrisă nu s-a prezentat nimeni, ca la cea de-a treia organizatorii să modifice cerinţele. Concursul a fost promovat de Lavinia Şorop, care, însă a solicitat încetarea raporturilor de muncă, la sfârşitul săptămânii trecute.

Talabă: „A fost o surpriză pentru noi!”
Constantin Talabă, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari spune că Lavinia Şorop nu şi-a motivat decizia, însă cel mai probabil volumul mare de muncă a determinat-o să se retragă. „A fost o surpriză pentru noi, întrucât doamna Şorop nu a avut nicio discuţie cu nimeni. Într-adevăr, noi avem un volum de muncă mai mare în această perioadă, pregătindu-ne pentru acreditare, şi a fost necesar să mai lucrăm şi peste program. Pur şi simplu, doamna Lavinia Şorop a trimis o cerere prin care solicită încetarea raporturilor de muncă; am sunat-o şi eu şi alţi colegi, dar nu a răspuns”, a menţionat Talabă.

Jurista, şef interimar la Resurse Umane
Pentru că era necesar să preia cineva atribuţiile de şef al Biroului de Resurse Umane, s-a decis ca locul Laviniei Şorop să fie luat de jurista unităţii, până la organizarea concursului. „Am stabilit în Comitetul Director ca jurista spitalului, doamna Narcisa Drăguţ să preia atribuţiile de şef de Personal. Ulterior vom scoate din nou la concurs acest post şi sperăm ca de această dată să îl ocupe o persoană mai serioasă”, confirmă Constantin Talabă, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.
În această perioadă, spitalul din Rovinari se află pe ultima sută de metri în privinţa acreditării, urmând să primească vizita de audit.
Minodora Sucea

3 COMENTARII

 1. Domnul ,,Militian” spune ca trebuie sa se stea si sa se lucreze si dupa program,dar nu spune ca jurista,liderul de sindicat si economista au si cite o jumatate de norma in plus adica program normal de lucru pina la ora 20,iar prostii sa vina neremunerati.Sau poate ar trebui sa spuna pt ce este necesara canapeaua care a pus-o in biroul managerului,poate asa cere la acreditare!!!!!! asa i-o fi spus jurista ca e si evaluatoare

  • pai cum sa nu aiba canapea dacĂ sunt toti trei platiti cu juma de norma si trebe sa lucre pana la ora 20???
   mai lucra un pic ….. se mai organizeaza oleca pe canapea , ca doar asa se facea si pă timpuri la militie
   ori lucrai ori te f…a miliţianu.
   BRAVO DOM TA-LABĂ CEA MAI TARE IDEE CU CANAPEAU
   10 PUNCTE LA ACREDITARE

 2. Vai de sanatatea noastra in orasul Rovinari!!!…cum este posibil sa fie o singura ambulanta la spital?? in caz de urgenta majora,mori cu zile!am chemat ambulanta pentru un caz foarte dificil,tatal meu fiind operat pe cord deschis,i s-a facut rau,nu putea sa respire!! deabia in 40 DE MINUTE a sosit ambulanta de la Tg-Jiu!!…in timpul asta se putea intampla o tragedie…pe cine tragem la raspundere in asemenea cazuri?? raspunsul a fost pe masura „cum i-o fii norocul”…foarte frumos!!…investiti in spital,platiti oamenii sa isi faca meseria! Va laudati cu „realizarile ” voastre,dar de fapt,nu faceti nimic!Rusine!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here