Spitalul Orăşenesc Turceni caută medici

241

Conducerea Spitalului Orăşenesc Turceni face demersuri pentru a atrage noi cadre medicale. Managerul Dragoş Haţegan spune că unitatea are mare nevoie de internişti şi de un medic pediatru.

Criza de cadre medicale se resimte din plin şi la Spitalul Orăşenesc Turceni. Adresabilitatea este în creştere, iar medicii care îşi desfăşoară activitatea aici sunt tot mai aglomeraţi.
Din acest motiv, dar şi pentru a asigura un act medical optim, conducerea unităţii medicale din Turceni face demersuri pentru a atrage noi medici. „Căutăm internişti şi un medic pediatru. Avem mulţi pacienţi, avem condiţii hoteliere bune şi medicamente pentru asigurarea tratamentelor, dar la capitolul medici nu stăm tocmai bine, de aceea încercăm să găsim soluţii pentru completarea echipei de cadre medicale”, confirmă Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.
Reprezentanţii spitalului speră să se rezolve cât mai repede problema privind deficitul de cadre medicale, astfel încât pacienţii să beneficieze de cele mai bune servicii.
M.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here