Spitalul Novaci tratează canicula pacienților cu aer condiționat

261

La ora actuală, Spitalul Orăşenesc Novaci este destul de aglomerat, însă bolnavii beneficiază de cele mai bune condiții. În zilele toride, pacienţii nu suferă din cauza căldurii, conducerea unităţii dând asigurări că nu vor fi probleme nici în perioada următoare. Spitalul este dotat cu aparate de aer condiţionat, care sunt montate în saloanele cu expunere la soare.

La Spitalul Orăşenesc Novaci ajung bolnavi din oraş, dar și din staţiunea montană Rânca şi din şapte comune, care sunt arondate la această unitate: Alimpeşti, Baia de Fier, Polovragi, Crasna, Bengeşti-Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Roşia de Amaradia. Astfel, spitalul asigură asistenţă medicală completă pentru aproximativ 61.000 de locuitori. De regulă, acest spital este aglomerat, adresabilitatea fiind foarte mare datorită condiţiilor oferite pacienţilor. La fel este și acum, însă pacienții beneficiază de cele mai bune condiții hoteliere și nu numai.

AC în saloanele spitalului
Mulţi pacienţi au fost internaţi şi pe perioada caniculară, însă aceştia nu au avut probleme din cauza căldurii. „Nu avem probleme cu căldura, în spital, chiar dacă afară este foarte cald. Noi avem aparate de aer condiţionat în saloanele expuse spre soare, astfel că nu sunt probleme din cauza căldurii. Avem capacitatea de a oferi condiţii foarte bune pacienţilor noştri”, explică Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Conducerea unităţii consideră că pacienţii se îndreaptă spre această unitate, fiind atraşi de condiţiile foarte bune, de aparatura existentă, dar şi de personalul medical care este bine pregătit şi acordă atenţie deosebită fiecărui bolnav.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here