Spitalul Novaci se dotează cu lift exterior

281

Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci, este hotărât ca în următoarea perioadă să demareze lucrările de realizare a unui lift exterior. Dacă nu se vor obține fonduri de la Ministerul Sănătății, proiectul va fi realizat cu sprijinul Primăriei Novaci.

Spitalul Orășenesc Novaci este spital general, care asigură asistenţa medicală a unui număr de aproximativ 63.000 locuitori din oraşul Novaci şi șapte comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia.
Luând în calcul dezvoltarea şi extinderea staţiunii Rânca, circulaţia intensă a turiştilor pe DN 67C – Transalpina, şosea care face legătura Olteniei cu Ardealul, Spitalul Orăşenesc Novaci este pregătit să facă faţă noilor provocări generate de eventualele situaţii de urgenţă.
Încă de când a venit la conducerea Spitalului Orășenesc Novaci, managerul Emil Grigore a realizat o serie de proiecte, cel mai importat fiind chiar acreditarea unității. Un alt deziderat ce urmează a fi dus la îndeplinire este realizarea unui lift. „Liftul exterior este una dintre măsurile trasate de CoNAS, când a fost acreditat spitalul. Pentru realizarea acestui proiect vom beneficia de sprijinul Consiliului Local Novaci pentru atragerea de fonduri, fiind o investiție destul de costisitoare din punct de vedere financiar”, a explicat Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here