Spitalul Novaci este pregătit să facă faţă provocărilor iernii

180

Conducerea Spitalului Orăşenesc Novaci şi-a luat toate măsurile necesare pentru a se asigura că nu vor fi probleme pe parcursul sezonului rece. Întrucât meteorologii anunţă scăderi de temperaturi şi precipitaţii sub formă de ninsoare în zona montană, la Spitalul Novaci s-au făcut deja stocuri de medicamente, materiale sanitare, motorină pentru centrala termică, dar şi alimente pentru prepararea hranei pacienţilor.

Venirea iernii nu îi sperie pe reprezentanţii Spitalului Orăşenesc Novaci. Managerul Emil Grigore spune că au fost luate toate măsurile necesare pentru a trece cu bine sezonul rece. „Ne-am pregătit cum se cuvine. Avem motorină, alimente, medicamente şi materiale sanitare. Din toate punctele de vedere, Spitalul Orăşenesc Novaci este pregătit să facă faţă provocărilor iernii”, susţine managerul Emil Grigore.
Conducerea Spitalului Novaci se aşteaptă la un aflux de pacienţi, pe perioada iernii, mai ales că de sărbători staţiunea Rânca va fi luată cu asalt de turişti.

Asistenţă medicală pentru 63.000 de persoane
Spitalul Orăşenesc Novaci este spital general, care asigură asistenţa medicală a unui număr de aproximativ 63.000 locuitori din oraşul Novaci şi 7 comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia. Luând în calcul dezvoltarea şi extinderea staţiunii Rânca, circulaţia intensă a turiştilor pe DN 67C – Transalpina, şosea care face legătura Olteniei cu Ardealul, Spitalul Orăşenesc Novaci este pregătit să facă faţă noilor provocări generate de eventualele situaţii de urgenţă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here