Spitalul Novaci, dotat cu aparatură nouă

174

Conducerea Spitalului Orăşenesc Novaci continuă seria investiţiilor realizate spre beneficiul pacienţilor. Din fondul se rezervă al unităţii au fost achiziţionate o serie de aparate medicale, altele fiind în curs de achiziţionare.

An de an, conducerea Spitalului Orăşenesc Novaci se preocupă să asigure cele mai bune condiţii pentru pacienţii unităţii. Până în prezent, Spitalul Novaci a beneficiat de o serie de lucrări de reamenajare şi modernizare. Rând pe rând au fost aduse la standarde înalte de calitate toate secţiile unităţii. Cu fondul de rezervă pe anul 2012 s-a reuşit achiziţionarea de aparatură medicală nouă. „Am cumpărat un defibrilator pentru Blocul Operator, două pompe de anestezie terapie intensivă, un bilirubinometru pentru nou-născuţi. Banii pentru aceste aparate au provenit din fondul de rezervă al spitalului pe anul 2012. De asemenea, suntem în curs de aprovizionare cu un videolaringoscop şi o bormaşină medicală pentru Compartimentul Ortopedie – Traumatologie”, a explicat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

Spitalul Novaci, dotat cu tot ce trebuie
Odată cu achiziţionarea noilor aparate, se poate spune că Spitalului Orăşenesc Novaci nu-i mai trebuie nimic, dispunând de toată aparatura necesară pentru specialităţile sale. „Nu ne mai trebuie nimic la specialităţile pe care le avem”, confirmă Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci. Pacienţii se îndreaptă spre această unitate, fiind atraşi de condiţiile foarte bune, de aparatura existentă, dar şi de personalul medical care este bine pregătit şi acordă atenţie deosebită fiecărui bolnav. „Avem tot ce ne trebuie. Avem medicamente, avem condiţii excelente şi avem specialişti de cea mai bună calitate, care sunt foarte atenţi cu bolnavii”, menţionează Eufimia Dumitrescu. La Spitalul Orăşenesc Novaci ajung bolnavi din oraş, din staţiunea montană Rânca şi din şapte comune, care sunt arondate la această unitate: Alimpeşti, Baia de Fier, Polovragi, Crasna, Bengeşti-Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Roşia de Amaradia. Astfel, Spitalul asigură asistenţă medicală completă pentru aproximativ 61.000 de locuitori.
Minodora SUCEA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here