Spitalul Novaci are un nou director medical

142

Începând din data de 25 martie, Spitalul Orăşenesc Novaci are un nou director medical. Medicul pediatru Bianca Tănase, care a ocupat funcţia de director medical interimar după plecarea medicului Vitalie Moroşanu, a fost singurul candidat ce a susţinut examenul pentru ocuparea postului de director medical al unităţii. Ea o obţinut nota 9,94 şi va rămâne pe acest post în următorii trei ani.

Echipa managerială a Spitalului Orăşenesc Novaci s-a consolidat din nou odată cu desfăşurarea examenului pentru ocuparea postului de director medical. Acest post era ocupat în interimat, de câteva luni, de către medicul pediatru Bianca Tănase, după ce Vitalie Moroşanu, fostul director medical al Spitalului Orăşenesc Novaci a ales să părăsească unitatea şi, implicit, şi postul de conducere pe care-l ocupa. De la 1 decembrie, noul director medical al spitalului din Novaci este Bianca Tănase, aceasta asigurând interimatul. Postul de director medical a fost scos la concurs.

Bianca Tănase, director de nota 9,94
Concursul pentru postul de director medical al Spitalului Orăşenesc Novaci s-a desfăşurat în data de 25 martie. Bianca Tănase a fost singurul candidat înscris, însă, cu toate acestea, emoţii a avut. Ea a obţinut aproape nota maximă. „Concursul pentru postul de director medical s-a desfăşurat fără probleme. S-a înscris o singură persoană, Bianca Tănase, care a obţinut nota 9,94. Deşi nu a avut contracandidat, emoţii a avut, dar a trecut peste ele şi rezultatul se vede”, a declarat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Concursul a constat în 3 probe: lucrare scrisă, interviu şi susţinerea proiectului, Bianca Tănase trecându-le cu brio pe toate. Mandatul său de director medical al Spitalului Orăşenesc Novaci are o valabilitate de 3 ani.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here