Spitalul Novaci are nevoie de o suplimentare de personal

397

La Spitalul Orăşenesc Novaci s-au creat condiţii hoteliere optime pentru pacienţi, aceştia beneficiind şi de medicamente şi materiale sanitare, astfel încât serviciile medicale acordate în cadrul unităţii să fie complete. Totuşi, conducerea unităţii spune că ar mai fi nevoie de personal, în următoarea perioadă pregătindu-se scoaterea la concurs a câtorva posturi.
La fel ca toate unităţile sanitare, şi Spitalul Orăşenesc Novaci se confruntă cu un oarecare deficit de personal, făcându-se eforturi importante pentru ca pacienţii să nu aibă de suferit din acest motiv. Echipa managerială a unităţii a căutat soluţii pentru eficientizarea activităţii şi pentru rezolvarea problemei privind personalul, astfel încât sunt luate în calcul şi câteva angajări. „Ne pregătim să scoatem la concurs un post de economist şi câteva posturi de asistente. În Ambulatoriu avem nevoie de mai mult personal, activitatea fiind mai intensă acolo după ce au devenit funcţionale mai multe cabinete medicale”, a confirmat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Spitalul Orăşenesc Novaci este spital general, având o clădire monobloc(P+3) construită în anul 1978, care monitorizează promovarea stării de sănătate şi asigura asistenţa medicala a unui număr de aproximativ 63.000 locuitori din oraşul Novaci şi 7 comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia. Luând în calcul dezvoltarea şi extinderea staţiunii Rânca, circulaţia intensă a turiştilor pe DN 67C – Transalpina, şosea care face legătura Olteniei cu Ardealul, Spitalul Orăşenesc Novaci este pregătit să facă faţă noilor provocări generate de eventualele situaţii de urgenţă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here