Spitalul Novaci angajează un ginecolog şi un anestezist

179

Conducerea Spitalului Orăşenesc Novaci organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de medici specialişti. Unul este la Ginecologie şi celalalt la Anestezie Terapie Intensivă (ATI). Reprezentanţii unităţii spitaliceşti speră să fie ocupate ambele posturi.

La nivelul Spitalului Orăşenesc Novaci există o permanentă preocupare pentru asigurarea unui act medical de calitate. În acest sens, atragerea de specialişti este un obiectiv important pentru conducerea unităţii. Încă de anul trecut s-a încercat obţinerea avizelor necesare scoaterii la concurs a posturilor de medici vacante. Actualmente, anunţul de angajare a fost trimis spre publicare. „Am scos la concurs postul de medic ginecolog cu normă întreagă şi cel de la ATI tot cu normă întreagă. Ambele sunt scoase la concurs pentru medici specialişti. Ne-am dori ca la concurs să se prezinte candidaţi şi să se ocupe cele două posturi”, a menţionat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

Asistenţă medicală pentru 61.000 de gorjeni
Spitalul Orăşenesc Novaci se află la circa 18 kilometri de staţiunea Rânca şi aproximativ 50 kilometri de municipiul Târgu-Jiu. Această unitate asigură asistenţă medicală completă (spitalizare continuă, spitalizare de zi şi asistenţă ambulatorie) pentru 61.000 de locuitori din oraşul Novaci, cât şi pentru cele şapte comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Polovragi, Crasna, Bengeşti-Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Roşia de Amaradia şi staţiunea Rânca.
Atragerea de noi cadre medicale este necesară pentru a putea fi acoperite solicitările şi pentru a le putea oferi pacienţilor servicii medicale de calitate, dat fiind faptul că acest spital stă foarte bine la capitolul dotări.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here