Spitalul Municipal Motru organizează concurs pentru funcţia de manager

288

Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Motru organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager. Dosarele de înscriere se depun la sediul unităţii până pe data de 9 mai 2017, ora 15:00. Selecţia dosarelor se va face pe 10 mai, fiind o etapă eliminatorie. Susţinerea proiectului de management va avea loc pe data de 22 mai.

La concursul organizat de Spitalul Municipal Motru pentru ocuparea funcţiei de manager pot participa persoane fizice care au absolvit instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic.
De asemenea, candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii, ori sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ, organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii. În plus, candidaţii trebuie să aibă o vechime de minim 2 ani pe posturi prevăzute cu studii de lungă durată în învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic.

Calendarul concursului
Dosarele de înscriere se depun la sediul unităţii până pe data de 9 mai 2017, ora 15.00. Selecţia dosarelor se va face pe 10 mai, fiind o etapă eliminatorie. Susţinerea proiectului de management va avea loc pe data de 22 mai.
Proiectul de management se realizează individual de către fiecare candidat şi se dezvoltă într-un volum de maximum 15-20 de pagini, tehnoredactate pe calculator cu caractere Times New Roman, mărimea 12, spaţiere la un rând.
Bibliografia pentru concursul organizat în vederea ocupării postului de manager la Spitalul Muncipal Motru este disponibilă la sediul unităţii, precum şi pe pagina de internet a acesteia.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here