Spitalul Municipal Motru face angajări

391

Două posturi de îngrijitor curăţenie, dintre care unul la Obstetrică – Ginecologie, altul la Ambulatoriu integrat, şi un post de infirmier la Garderobă sunt vacante la Spitalul Municipal Motru. Înscrierile se fac până la data de 29 mai, concursurile desfăşurându-se în luna iunie.

Spitalul Municipal Motru organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi de îngrijitor curăţenie şi unul de infirmier. Persoanele interesate de slujbele de îngrijitor curăţenie trebuie să deţină diplomă de absolvire a şcolii generale, iar cele care-şi doresc postul de infirmier trebuie să fie absolvente de şcoală generală, dar şi să aibă curs de infirmiere.

Calendarul concursului
Înscrierile pentru posturile vacante scoase la concurs de către Spitalul Municipal Motru se fac până la data de 29 mai, ora 15.00. Proba scrisă va avea loc pe 10 iunie, la ora 10.00, la sediul spitalului. Proba practică se va desfăşura pe 15 iunie, la ora 10.00, iar interviul pe 18 iunie, la aceeaşi oră.
Dosarul de concurs trebuie să conţină următoarele documente: cererea de înscriere la concurs, copia actului de identitate, copiile actelor care atestă nivelul studiilor şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, carnetul de muncă sau adeverinţe care să ateste vechimea în câmpul muncii, cazier judiciar, adeverinţă medicală, aviz psihologic, curriculum vitae şi dovada achitării taxei de concurs, care este în valoare de 50 de lei.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here