Spitalul Motru, pregătit să angajeaze medici şi asistenţi

180

Conducerea Spitalului Municipal Motru face eforturi pentru a reuşi să întregească echipa de specialişti şi pentru a acoperi deficitul de personal medical. În luna martie se vor scoate la concurs posturi la mai multe secţii şi compartimente.

Teodor Zavate, managerul Spitalului Municipal Motru încearcă să rezolve problema deficitului de personal cu care se confruntă unitatea pe care o conduce. După ce, la începutul acestui an, a fost suplimentată echipa de specialişti prin angajarea unui medic anestezist cu normă întreagă – în persoana doctorului Mircea Şerban, dar şi a unui medic dermatolog, Liliana Nănău, acum se fac demersuri pentru atragerea de noi cadre medicale. „Avem nevoie de la asistenţi la medici şi nu numai. În luna martie scoatem la concurs câteva posturi, legea permiţându-ne să facem angajări dacă iese cineva la pensie, sau dacă sunt şapte posturi vacante. Avem nevoie de oameni la Interne, Ginecologie, ATI, Biroul de Internări şi alte compartimente”, a explicat Teodor Zavate, managerul Spitalului Municipal Motru.
Reamintim faptul că Spitalul Municipal Motru funcţionează cu 175 de paturi şi are patru secţii: Pediatrie, Interne, Obstetrică – Ginecologie şi Neurologie, dar şi opt compartimente medicale.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here