Spitalul Motru caută director medical şi director financiar

156

spital motruSpitalul Municipal Motru continuă seria concursurilor de angajare. După desfăşurarea celui pentru ocuparea funcţiei de manager, s-au scos la concurs posturi de medic, iar acum s-a dat anunţul pentru angajarea unui director medical şi a unui director financiar-contabil.

Angajările în spitalele din judeţul nostru continuă, deşi numărul celor angajaţi este mult prea mic pentru a se putea ajunge la asigurarea necesităţii reale de personal a sistemului. La unităţile spitaliceşti gorjene s-au primit avizele pentru angajarea câtorva persoane pe diferite funcţii, precum: asistenţi medicali, medici, farmacişti şi personal auxiliar. În această categorie intră şi Spitalul Municipal Motru.

Director medical şi director financiar, la Motru

Conducerea Spitalului Municipal Motru, prin managerul Camelia Khraibani, a scos la concurs două posturi pe funcţii de conducere: un director medical şi un director financiar-contabil. Concursul pentru ambele posturi va avea loc pe data de 26 noiembrie, începând cu ora 10:00. Persoanele interesate se pot adresa reprezentanţilor Spitalului, sau pot merge chiar la sediul acestuia, pentru a afla detaliile privind criteriile de selecţie, bibliografia şi actele ce trebuie depuse la dosar.

Alte angajări la Spitalul Motru

Pe pagina de internet a Spitalului Municipal Motru figurează un număr de şase posturi vacante de medici, respectiv: un medic cardiolog, un medic ortoped, un medic oftalmolog, un medic dermato-venerolog, un medic chirurg, specializarea chirurgie generală şi medic ATI. Managerul unităţii sanitare motrene, Camelia Khraibani ne-a declarat, însă, că „s-a primit avizul pentru angajarea a doi medici: un anestezist şi un pediatru. Pentru acestea s-a dat anunţul şi se aşteaptă publicarea acestuia, pentru a se putea stabili data exactă a concursului”.

Subiectul angajărilor în sistemul sanitar continuă, aşadar. Îl vom urmări şi vă vom ţine la curent cu noutăţile apărute pe parcurs.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here