Spitalul Judeţean şi-a angajat liftieri

269

Concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu pentru ocuparea posturilor de muncitor calificat IV – liftier s-a finalizat. Funcţiile vacante au fost ocupate de două candidate care au reuşit să obţină punctaje destul de bune. A fost depusă şi o contestaţie, comisia soluţionând-o conform prevederilor legale.

În data de 30 martie a avut loc proba scrisă pentru posturile de liftier, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Din cei  şapte candidaţi, unul nu a reuşit să răspundă la întrebări decât pentru nota 4. Cele mai mari note la proba scrisă le-au obţinut două candidate, una luând 8, cealaltă 7,5. La începutul acestei luni a avut loc şi interviul, la care un candidat nu s-a prezentat. Din cei prezenţi, două persoane au obţinut punctaje  mari, promovând concursurile. Ecobici Maria este candidata admisă cu 88,50 puncte, iar Maria Manuela Priescu a obţinut 70,50 puncte.

Contestaţie soluţionată
Candidata care a picat „sub linie” la concursul pentru postul de liftier a depus o contestaţie.
Conducerea SJU Târgu-Jiu face precizarea că „se respinge contestaţia formulată, potrivit motivelor cuprinse în procesul verbal şi se modifică punctajul de la 63,5 puncte, la 62 de puncte”.
La proba scrisă, contestatara obţinuse 75 de puncte.
Totuşi, punctajele de la cele două probe nu i-au fost suficiente pentru a se califica pentru unul dintre cele două posturi scoase la concurs.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here