Spitalul Județean organizează o nouă ediție a competiției „Cupa Sănătății”

323

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu continuă tradiţia organizării competiţiei Cupa Sănătăţii. Ca de fiecare dată, concursul se va desfăşura în staţiunea montană Rânca.

În perioada 17-19 februarie va avea loc cea de-a XV-a ediție a „Cupei Sănătății” la schi de la Rânca, competiție dedicată cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Tâgu-Jiu și din alte unități medicale din Gorj și din afara județului. Momentan se pare că numărul de participanți va depăși cu mult 100 de persoane care își doresc să participe la această competiție. „Va fi o competiție cu un număr record de participanți. Vor fi peste 100 de concurenți. Ne bucură acest fapt și credem că vor fi două zile frumoase, cu vreme superbă pentru schi. Înscrierea se face la doctorul Vasile Stănculete, el se ocupă de detaliile administrative și de organizarea a acestei competiții”, a spus managerul Tiberiu Tătaru de la SJU Târgu-Jiu.
Toți participanții vor primi diplome și cupe realizate din sticlă. Responsabili cu desfăşurarea competiţiei pe pârtie şi realizarea categoriilor de concurs sunt specialiştii Serviciului Public Salvamont Gorj.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here