Spitalul Judeţean licitează serviciul de spălătorie

198

Spitalul Judeţean de Urgenţă scoate la licitaţie serviciul de spălătorie. Caietul de sarcini a fost realizat şi urmează a fi publicat pe SEAP. Potrivit conducerii unităţii, această licitaţie se face conform legii, nemaifiind posibilă funcţionarea în baza unui act adiţional.

 

Pentru spălarea lenjeriilor, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a avut un contrat cu o firmă din Capitală; acesta a fost reziliat din motive financiare. După acest moment, serviciul de spălătorie a fost asigurat de o firmă din municipiul nostru. La ora actuală acest serviciu este scos la licitaţie, nemaifiind posibilă funcţionarea în baza unui act adiţional. „Este o licitaţie care se face conform legii, pentru că nu puteam funcţiona numai pe act adiţional. Caietul de sarcini este aproape gata; mai are nevoie doar de mici retuşuri. În câteva zile cred că îl publicăm pe SEAP”, a menţionat Vasile Stănculete, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Stănculete a precizat că nu sunt nemulţumiri în privinţa serviciilor efectuate de firma cu care spitalul are contract la ora actuală, dar că era necesară licitaţia, pentru că aşa prevede legislaţia în vigoare.

M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here