Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu face angajări

279

Nouă posturi au fost scoase la concurs de către conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Este vorba despre două posturi de îngrijitoare, unul de infirmieri, unul de brancardier şi cinci de asistente. Posturile sunt temporar-vacante, iar concursurile de angajare se vor desfăşura în perioada 28 septembrie – 5 octombrie 2012.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu face tot posibilul pentru a rezolva, cât de cât, criza de personal cu care se confruntă de mai mult timp. În acest sens, reprezentanţii unităţii au scos la concurs nouă posturi, toate fiind temporar vacante. Astfel, pe 28 septembrie se va desfăşura concursul de angajare a unei îngrijitoare pentru Secţia Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie şi a unei îngrijitoare pentru Serviciul Medicină Legală.

Se caută cinci asistente debutante
Între posturile scoase la concurs se găsesc şi cinci de asistent medical debutant.
Concursurile se desfăşoară în perioada 1-4 octombrie, posturile fiind pentru: secţia Pediatrie, secţia Urologie, secţia Oncologie, Camera de Gardă şi Blocul operator.
Pe data de 5 octombrie este programat concursul pentru ocuparea posturilor de infirmier debutant pentru Primire Bolnavi şi brancardier pentru Unitatea Primiri-Urgenţe.
Concursurile se vor desfăşura la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, iar înscrierile au loc până la data de 31 august. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul unităţii sanitare.
Minodora Sucea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here