Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu angajează medici

415

Tiberiu Tătaru, managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu dovedeşte că îşi ţine promisiunile. Cunoscând foarte bine problemele legate de deficitul de personal cu care se confruntă unitatea, el a făcut imediat demersurile necesare pentru a angaja noi cadre medicale. Astfel, au fost scoase la concurs opt posturi de medici cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată.

Noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu dovedeşte că este pus pe treabă şi decis să schimbe în bine situaţia unităţii. De cum a preluat conducerea SJU Târgu-Jiu, Tiberiu Tătaru s-a pus la punct cu toate problemele cu care se confruntă spitalul, astfel încât să ştie exact ce are de făcut.
La scurt timp, acţiunile au început să capete contur, fiind scoase la concurs mai multe posturi de asistent medical şi, mai nou, 8 posturi de medic pentru mai multe secţii. „Am scos la concurs 8 posturi de medici, din care 2 la Neurologie, unul la Cardiologie, unul la Ortopedie, unul de alergolog, unul de epidemiolog. Toate posturile sunt pe perioadă nedeterminată şi cu normă întreagă”, confirmă Tiberiu Tătaru.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu are convingerea că se vor prezenta candidaţi la toate cele opt posturi, astfel încât echipa de cadre medicale a unităţii să se întregească, iar pacienţii să beneficieze de servicii medicale de calitate.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here