Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu angajează medici

348

Peste zece posturi de medic sunt disponibile la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu. La sfârșitul acestei săptămâni se va desfășura concursul pentru postul de ortoped. Între timp se așteaptă aprobarea pentru comisia de concurs pentru postul de chirurg. Se mai caută medici pentru Endocrinologie, Diabet Zaharat, Genetică Medicală, Compartiment Arși, Neurochirurgie, Obstetrică-Ginecologie, Cardiologie, Psihiatrie, Medicină Internă, Boli Infecțioase și Neuropsihiatrie Infantilă.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a transmis spre publicare în revista Viața Medicală mai multe posturi de medic. Majoritatea reprezintă posturi pe care actualmente se regăsesc medici care au cumul de pensie și salariu. “Medicei care au cumul de pensie plus salariu sunt la: Obstetrică – Ginecologie, Boli Infecțioase, Cardiologie, Medicină Internă (Medicală II), Psihiatrie și o jumătate de normă la cabinetul de Neuropsihiatrie Infantilă din Ambulatoriu integrat spitalului. Am trimis anunțurile spre publicare în Viața Medicală”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Noi specialiști, la SJU
Pe lângă posturile de medici, pe care acum activează persoane cu cumul de pensie și salarii, SJU Târgu-Jiu a scos la concurs un post de ortoped și unul de chirurg. “Sunt în derulare concursurile pentru ortoped – concursul fiind vineri, iar pentru chirurg am trimis la Consiliul Județean spre aprobare componența comisiei. Totodată așteptăm să apară în Viața Medicală posturile de medic pentru Endocrinologie și Diabet Zaharat”, mai spune Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
De asemenea, conducerea SJU Târgu-Jiu a solicitat aprobarea pentru organizarea concursului pentru ocuparea posturilor de medic neurochirurg, chirurg plastician și genetician.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here