Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu angajează 14 medici

626

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea unui post de medic primar specialitatea pediatrie și a unui post de medic rezident ultimul an specialitatea urologie. Potrivit managerului Tiberiu Tătaru, în următoarea perioadă vor fi scoase la concurs alte 12 posturi de medic vacante, pentru care deja s-au făcut demersurile necesare în vederea ocupării lor prin concurs.

La ora actuală, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu sunt vacante mai multe posturi de medic. Conducerea unității sanitare a făcut demersuri pentru ca acestea să fie scoase la concurs. Au început deja înscrierile pentru un post de medic primar specialitatea pediatrie la Secția Pediatrie și un post medic rezident ultimul an specialitatea urologie la Secția Urologie. “Avem mai multe posturi vacante de medic. Este vorba despre un post de medic primar specialitatea urologie la Secția Urologie, două posturi de medici dentiști cu drept de liberă practică la UPU SMURD, un post de medic specialitatea chirurgie plastică și reparatorie la Compartiment Arși – Secția Chirurgie I, un post medic specialitatea neurochirurgie- Compartiment neurochirurgie – secția Chirurgie I. De asemenea, la Colegiul Medicilor Gorj și C.J.Gorj s-a trimis spre avizare pentru a fi scoase la consurs următoarele posturi: un post medic specialitatea cardiologie la Secția Cardiologie, un post medic specialitatea boli infecțioase la Secția Boli Infecțioase, un post medic specialitatea psihiatrie – la secția Psihiatrie Acuți, un post medic specialitatea chirurgie generală – la Secția Chirurgie Generală II, un post medic specialitatea recuperare medicină fizică și balneologie la Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, un post medic specialitatea anatomie -patologică la Serviciul de Anatomie Patologică; 0.5 (jumătate) post medic specialitatea neuropsihiatrie infantilă la Cabinet în specialitate neuropsihiatrie infantilă”, a explicat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Pentru posturile de medic primar specialitatea pediatrie și de medic rezident ultimul an specialitatea urologie au început deja înscrierile.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here