Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a licitat servicii psihologice

745

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU)Târgu-Jiu şi-a propus să încheie un contract de prestări servicii psihologice, organizând o selecţie de oferte, care s-a finalizat marţi, 1 august. Postul de psiholog urmează a fi scos la concurs, după cum confirmă conducerea unităţii sanitare.

Cabinetul de psihologie din cadrul Ambulatoriului integrat Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu- Jiu funcţionează la ora actuală cu un singur psiholog, după ce Maria Driga s-a pensionat. Pentru acest post, SJU Târgu-Jiu urmează să încheie un contract de prestări servicii până la organizarea concursului de angajare a unui psiholog. „Noi nu dorim să pierdem sumele alocate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pe serviciile pe care le putem presta în ambulatoriu pe domeniul psihologic”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Psihologul care va încheia contract cu SJU Târgu-Jiu va trebui să asigure prestarea serviciilor pe parcursul a trei ore şi jumătate zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-12.30. Trebuie părecizat că furnizorul de servicii psihologice va avea mai multe atribuţii, între care: asigură asistenţă psihologică de specialitate bolnavilor din ambulatoriu, organizează efectuarea examenului de specialitate şi a investigaţiilor de laborator în cadrul examenului psihologic la angajare şi control periodic al unor categorii de salariaţi, stabileşte incapacitatea de boală a copiilor pentru comisia de handicap şi oferă servicii de consiliere în probleme emoţionale, comportamentale şi de învăţare; îndeplineşte orice alte sarcini stabilite de conducerea spitalului, în limita competenţelor; asigură respectarea drepturilor pacienţilor ş.a.m.d.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here