Spitalul Judeţean de Urgenţă caută asistent pentru ATI

122

În prima zi a lunii martie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de asistent medical – Secţia ATI II. Înscrierile se fac până pe data de 25 ianuarie.

Continuă seria angajărilor la nivelul Spitalului Judeţean de urgenţă Târgu-Jiu. De data aceasta a fost scos la concurs un post vacant de asistent medical Secţia ATI II. „În data de 1 martie va avea loc concursul pentru angajarea unui asistent medical la Secţia ATI II. Concursul se va desfăşura la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă, iar înscrierile se fac până pe data de 25 ianuarie”, a precizat Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al unităţii.

Alte angajări la SJU Târgu-Jiu
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a scos la concurs alte zece posturi vacante. Între posturile vacante se regăsesc două de infirmier, două de îngrijitoare, restul fiind de asistenţi. Reprezentanţii unităţii au stabilit deja datele de concurs pentru fiecare post în parte. „Pe data de 14 februarie avem concursul pentru două posturi îngrijitoare, unul la Serviciul Anatomie Patologică şi unul la Ginecologie; pe 18 februarie – 2 posturi de infirmier la Secţia ATI 1 şi un post de infirmieră la Obstetrică; pe 20 februarie – un post de asistent medical principal la Laboratorul de Analize Medicale şi un post de asistent medical principal balneofizioterapie la Laboratorul Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie; pe 25 februarie – două posturi de asistent medical, unul la Ginecologie şi unul la Neonatologie; 27 februarie – un asistent medical principal şef la Secţia Urologie”, a declarat Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Înscrierile se fac până pe data de 15 ianuarie, la sediul Spitalului Judeţean de urgenţă Târgu-Jiu. Tot la sediul unităţii se vor desfăşura şi concursurile de angajare, la datele stabilite.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here