Spitalul Judeţean caută nouă şefi de secţie

706

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu a scos la concurs nouă posturi importante de conducere. Cea mai mare unitate sanitară din judeţ caută şefi de secţii pentru Medicină Internă I, Medicină Internă II, Urologie, Boli Infecţioase, Dermato-venerologie, Oncologie Medicală, Laborator Analize Medicale, Laborator Radiologie şi Imagistică Medicală, Laborator Explorări Funcţionale.
La concursurile sau examenele pentru ocuparea funcţiilor de şef de secţie se pot prezenta medici cu o vechime de cel puţin 5 ani în specialitatea postului, specialitate pe care o practică în mod curent şi în care sunt confirmaţi prin ordin al ministrului Sănătăţii publice. La concursul sau examenul pentru ocuparea funcţiei şef laborator analize medicale se pot prezenta doar medici primari şi/sau specialişti cu o vechime de cel puţin 5 ani în specialitatea medicină de laborator.
„Persoanele sancţionate în ultimii doi ani de către unităţile la care au fost angajate sau de către Colegiul Medicilor din România nu pot participa la concursurile sau la examenele pentru ocuparea funcţiei de şef de secţie”, anunţă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Concursul va consta într-o probă scrisă, probă practică şi interviu în cadrul căruia va fi susţinut proiectul de management. Examenele au loc în această toamnă. Taxa de participare este de 250 de lei şi se achită la casieria unităţii sanitare.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here