Spitalul Judeţean angajează economist

168

La începutul lunii martie, Spitalul Judeţean de urgenţă Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea unui post temporar vacant de economist debutant. Înscrierile se fac până la sfârşitul acestei luni.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs un post de economist. „Este vorba despre un post temporar vacant de economist debutant pentru Serviciul Financiar”, confirmă Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Înscrieri se desfăşoară până la sfârşitul lunii ianuarie, dosarele depunându-se la Resurse Umane. Concursul va avea loc la sediul unităţii, pe data de 1 martie.
Reamintim faptul că tot pe 1 martie are loc şi concursul pentru angajarea unui asistent medical la Secţia ATI. „În data de 1 martie va avea loc concursul pentru angajarea unui asistent medical la Secţia ATI II. Concursul se va desfăşura la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă, iar înscrierile se fac până pe data de 25 ianuarie”, a precizat Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al unităţii.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here