Spitalul Județean angajează doi stomatologi

419

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de medic dentist cu drept de liberă practică la Cabinetul de medicină dentară de urgență din cadrul UPU – SMURD. Anunțul a fost publicat în revista Viața Medicală din data de 5 mai.

Medicii, care doresc să participe la concursul organizat de către Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, pentru ocuparea celor două posturi vacante de medic dentist cu drept de liberă practică la Cabinetul de medicină dentară de urgență din cadrul UPU – SMURD, trebuie să își depună dosare de concurs la Serviciul RUNOS din locația situată pe strada Progresului, nr 18, în termen de 15 zile de la data publicării anunțului în Viața Medicală. Concursul se organizează după 30 de zile de la data publicării anunțului. Cuantumul taxei de concurs este în valoare de 150 de lei și se achită la casieria Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul RUNOS din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, telefon 0253243315, int. 307.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here