Spitalul Judeţean angajează asistenţi şi brancardier

150

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a scos la concurs încă două posturi de asistent medical şi unul de brancardier. Înscrierile au loc până pe data de 5 decembrie, la sediul unităţii. concursurile de angajare se vor desfăşura în primele zile ale anului viitor.

Angajările continuă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Reprezentanţii unităţii organizează concurs, în data de 10 ianuarie 2013, pentru un post temporar vacant de asistent medical – Secţie Urologie şi un post temporar vacant de brancardier – UPU. De asemenea, în data de 11 ianuarie 2013 va avea loc concursul pentru ocuparea postului vacant de asistent medical – Cabinetul Dermato – Venerologie. Concursul va avea loc la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, iar înscrierile se fac până la data de 5 decembrie 2012.

Alte concursuri, în plină derulare
În această perioadă sunt în plină desfăşurare concursurile pentru ocuparea mai multor posturi de infirmier, brancardier, îngrijitor şi asistent. “Concursurile se vor desfăşura începând cu data de 21 noiembrie. Concursul pentru postul de la Secţia Psihiatrie, pe 22 noiembrie la Neurologie, pe 23 noiembrie la Ortopedie, pe 26 noiembrie la Chirurgie II, pe 27 noiembrie la Pediatrie. De asemenea, am scos la concurs şi posturi temporar vacante. Astfel, pe data de 28 noiembrie are loc concursul pentru ocuparea postului de asistent medical debutant la Blocul Operator, iar pe 29 noiembrie se desfăşoară concursul pentru posturile de îngrijitor la secţia Recuperare medicină fizică şi Balneologie şi brancardier la UPU. Pentru aceste posturi s-au înscris 72 de persoane”, a explicat Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Concursurile de angajare vor avea loc la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here