Spitalul Judeţean angajează asistent pentru Balneofizioterapie

160

Angajările continuă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. De data aceasta a fost scos la concurs un post temporar vacant de asistent medical principal specialitatea Balneofizioterapie – masaj. Înscrierile au loc până pe data de 27 noiembrie, concursul fiind programat o lună mai târziu.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu continuă seria angajărilor. Recent a fost publicat anunţul de ocupare a unui post temporar vacant de asistent medical principal specialitatea Balneofizioterapie – masaj. Cei interesaţi se pot adresa Biroului de resurse umane, până pe data de 27 noiembrie, când este ultima zi de înscriere, concursul fiind programat pe 27 decembrie.

Bătaie pe posturile vacante
La nivelul SJU s-au desfăşurat deja o serie de concursuri de angajare, altele urmând a se derula în perioada imediat următoare. Concurenţa a fost foarte mare pe posturile scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu. Nu mai puţin de 72 de persoane candidează pe cinci posturi vacante de infirmier şi câte un post temporar vacant de asistent medical debutant, îngrijitor şi brancardier. “Concursurile se vor desfăşura începând cu data de 21 noiembrie. Concursul pentru postul de la Secţia Psihiatrie, pe 22 noiembrie la Neurologie, pe 23 noiembrie la Ortopedie, pe 26 noiembrie la Chirurgie II pe 27 noiembrie la Pediatrie. De asemenea, am scos la concurs şi posturi temporar vacante. Astfel, pe data de 28 noiembrie are loc concursul pentru ocuparea postului de asistent medical debutant la Blocul Operator, iar pe 29 noiembrie se desfăşoară concursul pentru posturile de îngrijitor la secţia Recuperare medicină fizică şi Balneologie şi brancardier la UPU. Pentru aceste posturi s-au înscris 72 de persoane”, a explicat Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Concursurile de angajare vor avea loc la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Minodora Sucea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here