Spitalul Judeţean a încasat 19.000 lei din rezerve

104

SP 22Rezervele Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu aduc unităţii un profit nesperat. Până în prezent, unitatea a încasat 19.000 lei de la pacienţii care au fost spitalizaţi în rezervele de la Pediatrie, Maternitate şi Cardiologie.

Din toamna anului trecut, unele secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu dispun de rezerve moderne, care oferă pacienţilor condiţii de lux. Dotate cu televizoare, frigidere şi băi proprii, rezervele din cadrul SJU sunt dorite de pacienţi, care preferă să plătească pentru a beneficia de condiţii de spitalizare bune. O noapte la rezervă costă 100 de lei. Până în prezent, SJU a obţinut 19.000 lei ca urmare a ocupării rezervelor de către bolnavi. „Am încasat 19.000 lei până în prezent. Avem rezerve la Pediatrie, Cardiologie şi Maternitate. Adresabilitatea pacienţilor este destul de mare, oamenii preferând rezervele pentru condiţiile oferite”, menţionează Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Rezervele, ideea lui Stănculete

Ideea modernizării şi dotării rezervelor a fost o iniţiativă lăudabilă, aparţinând managerului Vasile Stănculete. Primele rezerve care s-au modernizat au fost cele de la Obstetrică, acestea fiind şi cele mai solicitate, după cum confirmă managerul SJU Târgu-Jiu. Au urmat rezervele de la Pediatrie, care au fost dotate şi amenajate cu sprijinul unor sponsori. Atât acestea, cât şi cele existente în cadrul secţiei Cardiologie sunt solicitate de pacienţii care preferă să plătească o sută de lei pe zi pentru a sta singuri într-o încăpere modernă, unde beneficiază de cele mai bune condiţii. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu îşi doreşte să facă şi alte rezerve, astfel încât fiecare secţie a unităţii să deţină cel puţin o rezervă.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here