Spitalul din Cărbuneşti, luat cu asalt de rudele unui accidentat

151

Zeci de membri ai comunităţii rome din Târgu Cărbuneşti s-au strâns ieri după-amiază în curtea spitalului din oraş, după ce o rudă de-a lor a fost rănită într-un accident rutier. Nervii acestora au fost întinşi la maxim nu neapărat de rănile pe care le-a suferit victima, ci de faptul că şoferul a fugit de la locul faptei.

Victima este un tânăr de 27 de ani, care circula regulamentar, ca pieton, pe carosabil, spun poliţiştii, ancheta acestora ducând, până la închiderea ediţiei, la identificarea autoturismului implicat în accident. Maşina este una de Bulgaria, iar şoferul era căutat.
În timp ce oamenii legii făceau eforturi să dea de urma fugarului, rudele celui rănit s-au strâns la spital, aici venind circa 100 de persoane. Poliţiştii s-au mobilizat şi în această zonă, dar „protestul” a fost paşnic, deşi pentru un vizitator obişnuit al spitalului putea să pară că lucrurile nu stau chiar aşa. Pacientul a suferit răni care nu îi pun viaţa în pericol, el fiind transferat la Craiova pentru îngrijiri medicale suplimentare.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here