Spitalul de Pneumoftiziologie, singurul acreditat cu acte în regulă

308

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, din comuna Runcu, este singura unitate sanitară cu paturi din Gorj, care a primit acreditarea. Conducerea a confirmat că s-a primit hotărârea CoNas şi că în termen de 30 de zile va putea intra în posesia certificatului, care are o valabilitate de cinci ani.

Este oficial. Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” este acreditat cu acte în regulă. Ion Ciochină, managerul unităţii, confirmă că în următoarele zile se va intra şi în posesia certificatului. Important este că unitatea este acreditată la cel mai înalt nivel, având 98,97% indicatori conformi aplicabili. „Am primit hotărârea CoNas prin care ni se confirmă acreditarea şi ni se comunică termenul de 30 de zile pentru ridicarea certificatului de acreditare, care este valabil cinci ani”, a menţionat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.

Rezultatul unei munci în echipă
Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie confirmă faptul că, rezultatul nu s-ar fi obţinut fără eforturile tuturor salariaţilor.
Tocmai de aceea, managerul le mulţumeşte tuturor. „Mulţumesc echipei, respectiv angajaţilor, pentru că tot ce s-a realizat este rezultatul unei munci în echipă. Când se lucrează în echipă, totul este mai uşor.
Suntem acreditaţi cu 98,97% indicatori conformi aplicabili, ceea ce înseamnă mult”, mărturiseşte Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
În următorii cinci ani, unitatea medicală este acreditată la un nivel foarte bun.
Date fiind investiţiile ce urmează să se realizeze la aceast spital în viitorul apropiat, cu siguranţă la următoarea acreditare nu vor fi întâmpinate probleme.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here