Spitalul de Pneumoftiziologie caută programator şi un medic

4

Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu a scos la concurs un post de medic reabilitare medicală pentru Compartimentul Recuperare Medicală Respiratorie, dar şi un programator. Potrivit managerului Ion Ciochină, în acest an, a mai fost cooptat un pneumolog cu dispensă de la Ministerul Sănătăţii.

La Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu se pune mare accent pe calitatea serviciilor medicale acordate pacienţilor. Tocmai de aceea, atragerea de specialişti bine pregătiţi este o prioritate a echipei manageriale. În acest sens, a fost scos la concurs un nou post de medic, dar şi unul de programator. „Căutăm un programator sistem informatic şi un medic reabilitare medicală. Programatorul nostru urmează să se pensioneze şi trebuie să îi găsim înlocuitor. Deocamdată aşteptăm aprobarea de la Consiliul Judeţean”, a confirmat Ion Măruţă, şeful Biroului de Resurse Umane al Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Spitalul de Pneumoftiziologie a mai cooptat un medic în echipă, după cum confirmă managerul. „Am reuşit, în cursul acestui an, să mai angajăm un pneumolog de la Craiova, cu dispensă de la Ministerul Sănătăţii”, a confirmat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Persoanele interesate de posturile vacante se pot adresa managerului sau Biroului de Resurse Umane al spitalului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here