Spitalul de Pneumoftiziologie angajează asistent de farmacie

135

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu a scos la concurs un post de asistent medical de farmacie. Concursul va avea loc pe data de 12 februarie, iar înscrierile se fac până pe 11 ianuarie.

Încă un post a fost scos la concurs de către conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Este vorba despre un post de asistent medical de farmacie. Potrivit reprezentanţilor unităţii, concursul va avea loc pe data de 12 februarie, la sediul spitalului. În funcţie de numărul candidaţilor înscrişi, comisia de examinare poate stabili susţinerea probei de interviu în maxim două zile lucrătoare de la susţinerea probei scrise.

Înscrieri până pe 11 ianuarie
Până vineri au loc înscrierile pentru postul scos la concurs de către Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Dosarul de înscriere trebuie să conţină următoarele documente: cerere de înscriere, copia actului de identitate, copie legalizată a diplomei de studii sau echivalenta, certificat de membru al OAMMRG, cazier judiciar, adeverinţă care să ateste o stare de sănătate corespunzătoare, copie legalizată a actelor prin care şi-a schimbat numele – după caz, copia fişei de evaluare a performanţelor profesionale individuale, sau după caz, recomandarea de la ultimul loc de muncă. Relaţii suplimentare se pot obţine de la reprezentanţii Biroului de resurse Umane al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here