Spitalul Cărbuneşti angajează 3 asistenţi medicali

315

Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacantă de asistent medical debutant PL/SSD/S (2 posturi) la UTS. De asemenea, unitatea medicală organizează concurs şi pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuţie, temporar vacantă de asistent medical debutant PL/SSD/S la Ortopedie-Traumatologie.

Pentru cele două posturi vacante de asistent medical debutant PL/SSD/S (2 posturi) la UTS, la Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti, candidaţii trebuie să deţină: diplomă de absolvire a şcolii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate, sau diplomă de licenţă în specialitate. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 09 decembrie 2015, ora 10.00: proba scrisă; 14 decembrie 2015, ora 10.00: proba interviu. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Se caută asistent la Ortopedie
Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacantă de asistent medical debutant PL/SSD/S la Ortopedie-Traumatologie.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de absolvire a şcolii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate, sau diplomă de licenţă în specialitate.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 02 decembrie 2015, ora 10.00: proba scrisă; 07 decembrie 2015, ora 10.00: proba interviu.
Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 5 zile de la publicarea anunțului.
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Orăşenesc de Urgenţă din Târgu-Cărbuneşti, Judeţul Gorj, str. Eroilor nr. 51, telefon: 0253/378.165.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here