Spitalul Bumbeşti-Jiu îşi reia activitatea la 1 octombrie

136

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj va organiza o sesiune de contractări special pentru ca Spitalul Orăşenesc Bumbeşti-Jiu să intre în relaţie cu Casa. Noul preşedinte al CJAS Gorj spune că cel mai probabil activitatea acestui spital va fi reluată începând cu 1 octombrie.

Veşti bune pentru locuitorii oraşului Bumbeşti-Jiu şi cei ai localităţilor învecinate. Spitalul Orăşenesc Bumbeşti-Jiu va fi redeschis în următoarele două luni. „Un lucru foarte important pentru judeţul nostru este reînfiinţarea Spitalului Bumbeşti-Jiu, care a fost o promisiune electorală a liderilor USL din judeţ şi de la nivel central şi care sperăm ca începând cu 1 octombrie să fie deschis” a confirmat Daniel Bondoc, noul preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj.
Pentru ca Spitalul Sadu să intre în relaţie contractuală cu CJAS Gorj se va organiza o sesiune de contractare. „Hârtiile pentru redeschiderea spitalului au ajuns la CNAS. Domnul primar Constantin Bobaru a venit la noi şi vom avea o nouă sesiune de contractare, astfel încât şi Spitalul Bumbeşti-Jiu să intre în relaţie contractuală cu CJAS”, a menţionat Daniel Bondoc.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here